Sunday, September 13, 2009

main mercun

sangat tabest!!! especially bila main with the guys.. cam bodo je.. hahhaahhaha,berr laa ni msg ajak main mercun,kalau tak semlm dah pegi plaza damas with mama dah.. iisskk..

ada ke main mercun baling2 kat kaki pastu "ooww chill je chill je" hahaha ngokss.. memang taklaa,pastu nak paksa2 suruh bakar mercun pulak,weyhhhhhhh.. dengan apek main thunderclap pegang kat tangan,bahaya okay...

kesimpulan : main mercun dah tabest cam dulu2 sebab.. saya TAKUT!! hihhihi

2 comments:

sheera said...

mercun best la gem!!!!!!!!!

wanie said...

berr : best la bila main2 kat kaki,bila meletop kat tangan cam ODEY NYER STYLE.. BEST GILA!!!!! sarcastic aann?