Thursday, October 15, 2009

malas

ye. seperti tajuk diatas. saya malas.
malas untuk update. nanti dah rajin saya update ok.

1. cousin saya dah kahwin. (hurraayhh)
2. saya demam lagi dan lagi. (hmmm.. dah selalu dgr.. boring) okay.
3. owh,ada orang comment previous entri saya,pastu dia delete. (sape la tu,tader telor.. :p )
4. this weekend saya nak pegi maran. kahwin side lelaki pulak. (oh makan lagi.. yay!)
5. encik tunn sejak kebelakangan ni asik tinggalkan saya tgk movie. (kecoh..)
6. dapat beli barang kat ikea. (ok ni gila babi nak.. suka gila bila dapat.. nnt bilik cantik!!)
7. dah 2 minggu tak jumpa en berr,en epah and miss alexandria. (rindu la gilaa..)

e eh.. macam dah ter-update je.. heheheheh,wanie kan.. kalau dah start membebel susah nak berhenti.

4 comments:

sheera said...

encik ber rindu encik gem!!

zawani said...

i miss u even more!! :(

saifadzly said...

gedix ar korang ni

zawani said...

j!!!! helooooooo :)