Thursday, March 25, 2010

why

why? kenapa?
saya ada banyak soalan dalam otak nak tanya awak sekarang..
banyak sangat sangat.. sampai saya pening.. saya tatau nak tanya yang mana dulu..

tapi satu soalan yang saya akan tanya,
"awak betol2 serious ke?"
dan bila saya dapat jawapan dari awak saya akan cakap,
"sekarang saya mula ada doubt dalam diri saya dan awak.."

sorry,tapi awak yang buat saya rasa macam ni.. tak kira la apa pun alasan awak..

********************************************

update on 26th March 2010
ok i take back what i said.. tapi saya tanak delete post.. awak kena faham emotions saya memang selalu unstable time2 macam ni.. :)

2 comments:

sheera said...

gemmmmmmm...

saye kurang gemar la unstable emotion awak ini hehehehe

ohh plzz jumpe..nak dgr crite org berkawin..hehe

zawani said...

berr : owh pls pls pls.. jum la.. last weekend awk tader pun.. weekdays dah la susah nak jumpa..

ppsst,saya kan mmg mcm ni,kalau dah suka tu suka sangat,kalau dah marah tu marah sangat,kalau sedih tu,sedih gila babi.. hahaha