Wednesday, February 4, 2009

queen of SSK


"QUEEN OF SSK" tader laa teruk mana kan? hahahahahhha.. i just hope the new title that were given by ameng tak spread around others.. bodo bodo bodo laa ameng bodo bodo!!
hahahahahahahha.. bila nak abis pasal ni? hahahahahha.. tak larat dah duhh..
ok ni final entri yang ada kena mengena dengan apa yang dah jadi semalam.. hahahahahhaha..
ni semua sbb BRIDEWARS,lepas tu perut-aku-sakit-masukangin,makan kat starwalk,bagi berr tengok handphone,tengok bridewars,pegi ACHIK (babi kat sini start everything.. haha),to calypso and voila ---------------------> THE TRUTH!! hahahahahaha sorry ameng,kalau semalam i screamed my lungs out and hit u hard.. hahahahahhaahahahhahahah,malu laa bodoh!!

so yeah that was it,i learned my mistake.. moral of the story,bila mengantok jangan nak buat "perangai".. hahahahahhahahahahaha,bloody hell!!!

2 comments:

bungaditepijalan said...

tehehheheee.
ng ingatkan ssk = sijil sains komputer.
alah,masa zmn2 kolej kann.
:)

melodramatica said...

hahahahahah hari tu sangat klakar doh
hahahaha...serious...kitorg tahan gelak je b4 bgtau sume benda..itu pon si bangang tu punye pasal.. tapi glad i told u kan hehehe
hugs~