Friday, April 17, 2009

introducing KUCH,my kitten..


hello everyone,this is KUCH. my kitten. its a she. i found her at Calypso yesterday with my friend MR YAW.. hehehe,sangat comel.. dan sangat manja,manja with me only.. she is still a baby,rasa macam bersalah bawak balik rumah.. sorry MOTHER Kuch.. saya tak nampak pun MOTHER Kuch semalam,so rasanya Kuch memang sorang2.. so saya bawak Kuch balik rumah and i promise you MOTHER Kuch,saya akan jaga Kuch elok2 ok? mama, ayah, mubaraq and adik suka Kuch jugak,so don't worry..
and YAW,i'll prove it to you that i can take a good care of Kuch.. hehehe


ps : Kuch tido duduk macam ni,lepas tu tak boleh nak balance kan herself teros jatuh tergolek..
hehehe comel gila!! owh and why i named her Kuch? sebab dia KUCING! hehe

6 comments:

mak KUCh.. said...

mana anak aku ni weehh...

wanie said...

wanie : skang tiap2 hari balik mesti cari dia dulu.. rinduuuuuu

sheera the melodramatica said...

kuch comel ok!!!
slamat ni bukan yg kinch aritu kat slipper..hahaha

wanie said...

sheera : hahahaha selamat aahh..
rasanya yang kinch kat awk tu,kucing tu kita panggil dia wak keletung doh.. kucing kepala besar.. hahahahaha

cakudi said...

Wanie and Kuch adalah satu penemuan baru dengan substance yang agak melampaui batas quantum physics dan zarah-zarah. apakah berita ini benar? atau hanya sandiwara dunia? fatamorgana semata-mata? atau sememangnya wanie is a Kuch lover?

wanie said...

cakudi : saya dah overcome my fear terhadap kucing ok. hebat bukan?
i am no longer afraid of cats..

tapi tgk jugak laa,kalau kucing
tu suka manja lebih2 main cakar2
mmg tak laa.. :)