Friday, April 10, 2009

REZA ARAFIQ.. tsk tsk tsk

macam mana laa kaki kau boleh ter-DISLOCATED sampai macam ni sekali kan?
orang lain pun main bola jugak wahai apitt.. ish sumpah ngeri..
anyways,untuk kawan-kawan saya yang lain esp LELAKI la kan,saya akan paste
kan gambar ibu jari kaki apit yang terdislocated ni untuk tatapan dan sebagai

PERINGATAN = MAIN BOLA ELOK ELOK SIKIT!


i) jari apit dah senget.. eeewww ngeri2
ii) x-ray yang tunjuk tulang apitt dah lari 100m x 4

nasib baik skang dah ok balik jari dia.. tapi kena pakai support untuk make sure tulang ok..


LATEST UPDATE

kaki apitt terbaru .. heheh








1 comment:

sheera the melodramatica said...
This comment has been removed by the author.