Friday, June 19, 2009

william? murni? william? murni...

tanak cakap banyak,semalam lepak kat calypso kejap pastu tetiba semua sepakat nak makan best sikit dari calypso.. so kitaorg pun pergi la murni.. memula ingatkan nak pegi william,tapi fareed kata william tabest,kotor sket (sorry willy... truth hurts) so kitaorg pun pegi la murni.. nah tengok sendiri la food kat sini :-
* wawan kata air fareed tak best,so tapayah enterframe.. hihii
* wawan = chicken chop special.. ayam ada dua with melted cheese.. nyumm!!
* saya = carbonara meatballs. ok ok la. sedap lagi saya masak! hahahha,serious dude.. :p
* ameng = nasi goreng maryland bla bla *tak ingat* ok maryland chicken tu sangat sedap..
ok so kalau camni la food dia,nanti kita pergi lagi ye fareed? hihihihi..
ps : line line yang kat gambar tu gua pun tatau apa masalah,gua ada sket hangin la tengok..

4 comments:

sheera the melodramatica said...

tak ajak pon!!!

adek william said...

dulu ajak tanak pegi pelbagai la alasan..ni dh pegi siap tangkap gambar food lagi..hik hik hik..

apai said...

william hang...mmg best kedai ni...

tuan blog said...

sheera : errr... awk busy kan artuh? jumpa sape ntah.. eh ye ke?

adek : org tatau jalan la. awk la eksyen,pegi mkn bnyk kali jalan pun takleh ingat.

apai : tapi ni murni.. william tak sampai lagi. tanak sampai kot..