Tuesday, August 4, 2009

ameng & berr & apit

tak ingat mcm mana citer ni start,tapi korang tak baik k.. :( sampai hati.... mula2 rasa mmg cam,"oowh ok.. tader hal laa" tapi bila korang continue cakap lagi and gelak2 tu mmg dah rasa cam "isshh dah laa.." tapi tader la sampai nak marah atau merajuk gila babi.. cuma rasa cam "dah laa.. jangan la cakap lagi"

pastu apit pulak selalu cakap dia punya magic word "eyh gem nak nangis dah owh.." time tu terus memang dah takleh tahan teros chow.. sampai uncle cook tu pun tanya "girl.. nape girl?".. haihhh korang ni memang KORANG laa.. sorry apit,u're not the one to blame tapi kau suka sangat ann bagi magic word tu kat aku.. aku dah puas tahan tapi kau sebut jugak,tu yang taleh tahan lagi tu..

tapi soccayh.. tak marah pun,and dah tak nangis lagi dah. hihhihi i'm alright.. biasalaa kata "lelaki".. hahahaha,tapi still.. SAYANG KORANG!! :)

ps : haaa tau pun takut and rasa bersalah,datang pujuk kat rumah.. macam ameng cakap laa..
"kau ni hati kecik sangat la".. :) hhihihihi ye ameng,hati aku memang kecik,kau pun tau kan.. kau tak penah buat aku nangis, but today 4th of August 1835hrs,kau dah buat aku nangis.. sob sob sob.. :(

update

rinn,thanks for texting me last nite,tapi kesian apitt kena marah.. u're such a doll :)

8 comments:

Kak Yah yang Ayu... said...

laaaa buat apa g pujuk si Gem tu sampai kat umah..ish ish ish korang ni la..biarkan aje dia. Korang tau tak, masa korang susah ati pasal Gem menangih, dia kat umah elok je melantak pizza la, nasik goreng ayam la...

tapi bila korang sampai, dia buat2 la cembeng. ni trick lama nih...Gem nak perhatian!!!

Rasa2 Gem melalak lagi tak bila baca komen kak yah nih..? ngengada la ko kan!!1

i lap u Nenek Kebayan!!! kah kah kah

wanie said...

kak yah : kau tau tak aku pening baca komen kau ni.. 2 3 kali gak la nak paham.. haihh kakyah kakyah,bahasa melayu yang boleh saya paham plss?

ni dah indon sangat penulisan kau ni. mentang2 laa asik ulang alik indon.. huhuh

sheera said...

gem...kite innocent owh serious..
kite tau awak tau kite innocent..
tapi sorry gak..
yup, kite due kan lelaki so mmg kene tahan sikit ngn setan setan tu hahaha
ameng is still ameng..
apit is still apit..
hugsie~

ameng said...

gem sorry sgt2 u know i didnt meant one single word pn kn..but to think back patotnye aku laa yg nangis..aku nk letop pasal ber tp pusing2 aku yg kena..hahaha buat baik berpada2 buat jahat 2-3 kali ape laa salahnye kn..sorry zh n sorry nica hehe..lpz nie dh xbt dh,promise..

n kak yah ckp ko balik mkn pizza nasi goreng ayam smua klaka duh..hahahaha!!

Kak Yah yang Ayu... said...

betul Meng..Gem cite camtu lah..!!

wanie said...

berr : hehe soccay la berr.. takpe..

ameng : ye la kau kan.. slalu act innocent.. but soccayh ameng :)
cop,sumpah aku tak makan.. aku balik nangis la.. kau tau la kakyah kan,arituh URTV ajak dia keja kat department gossip2 liar dia tanak.. pastu skang dia buat gossip liar kat blog aku pulak..

kakyah : isk nak puasa dah do,baik la bertaubat sket.. hhuhuhu

sheera said...

gem...kite pon text awak gak..nape kite tak such a doll?????

wanie said...

berr : awk cam tak such a doll sbb cam alaaa.. erhh rinn dia cam tanya kita dah ok ke tak,sbb rinn kan dia cam tader kena mengena..

tapi awk cakap sorry.. k la k laa,aaauww berr,u're such a doll!! :)