Wednesday, August 5, 2009

to my dear lambo..

ayah called and ask me to basuh you and basuh your inner part.. and i was like "uhuh.. okayh.. tapi kenapa nak basuh engine skali?" ayah said "i wanna send ur "lambo" to Yap Brothers tomorrow,they'll help you to get a good deal............."

which means, you will no longer be with me.. ayah bought you for me in 2003,supaya senang pegi class and balik class.. owh and jalan2 sesuka hati with my friends,but tomorrow,i have to say goodbye. woaahh,gila sedih.. sebab Mr K will replace u,Mr K sangat lembab and boring ok? kalau dapat a new one,ok sikit la kot. hahahaha

isshh i'm gonna miss you dear lambo,7 tahun sama2 bukan sekejap.. dah la tak penah buat perangai.. cop,sekali kot paling teruk,tak boleh start masa kat pavillion. tapi tu je la,lain2 tak penah pun.. and today will be my last day with you. i promise i'm gonna make you really clean.. calar2 yang ada tu sket je,mesti tanampak.. hahahaha

so dear lambo,be good to your new owner.. i'm sure my friends will miss you too :)
bye mr lambo and bye WKV 4987. sob sob sob...

latest update
Mr Jim Soh bought you for RM17,500.. will do.. buhbyee LAMBO!!

3 comments:

ameng said...

no more lambo!..no more hard paddle!..gone too soon haha..

wanie said...

ameng : hahaha tu ah tu kan,nak tekan paddle kena sampai hujung kaki je.. :)

sheera said...

ala...tho naik few times je but sedih jugak....