Tuesday, December 28, 2010

ceritanya minggu lepas

first and foremost, selamat pengantin baru to abg aji & dewi.
semoga berbahagia hingga ke anak cucu..
wedding abg aji sumpah cantik, suka sangat2..

-jovian's touch-

-abg aji & dewi-

owh ada rossa la..
tader la minat sangat pun tapi bila dah jumpa, jadi starstruck

-rossa-

***************************************************
pastu the next day nya, TERpergi bukit jalil for AFF Suzuki Cup Final
Malaysia vs Indonesia (team emo,banyak berlakon).. heheh
tak plan pun nak pergi, walaupun dah asik kena "bakar" dengan uncle-uncle
yang siap turun dari terengganu.. *beli tiket tanak cakap, dah beli baru nak ajak*
ntah macam mana, tetiba dapat call dari seorang kawan, dia yang ajak pergi..
gila la, orang duduk KL, mintak tolong orang dari Ipoh yang belikan tiket..
THANK YOU KUJOY!

tapi puas hati sebab pergi bersusah payah ke bukit jalil, pastu M'sia menang..
RM30 (tiket) untuk 3 gol.. hip hip hureyy!!

-ntah apa yang suka sangat time ni-

pastu balik dari bukit jalil, sakit badan sakit kaki..
masa kat bukit jalil, jerit, melompat, menggila babi tak ingat dunia..
pastu parking, GILA BABI dekat.. haihhh, nak sanghat tengok bola..

hah, nanti sambung cerita masa lawan kat Indonesia pulak..
ntah menang ke tak.. harap menang!
nanti K.Rajagobal dapat Datuk la tu.. hehehe

2 comments:

soshylady said...

mesti 'somebody' abg aji tu kan... siap jmput rossa lg! i like her.

doakn msia mnang! Indon tlalu sombong, menci! Sukan pun mcm nk perang

msTeddy said...

hehe..dah menang dh..kita bwk balik piala tu..alhamdulillah