Monday, December 13, 2010

ipoh lagi.

rasa macam dah lama tak update blog.
lagipun tak ada apa nak dicerita.

tapi last week balik ipoh. lagi.
*macam tiap-tiap bulan je balik ipoh*
kali ni balik sebab, suami saya ada show dekat
Kepura Cave, Lost World of Tambun,
Gig Hitam-hitam dalam gua..
main gig dalam gua. hoii cool owh..
tempat best, tapi saya mengantuk sikit sebab
1. gua tu sejuk
2. gig metal. lagu metal buat saya mengantok. :(


ok habis pasal gig. bebelan seterusnya,
saya ada masalah sikit kalau balik ipoh.
sebabnya :
PEMAKANAN SECARA AUTOMATIK JADI TIDAK TERKAWAL.
semua benda saya nak rasa, semua benda saya hentam.
suami saya pulak ada je port dia nak bawak.

haa ini satu perkara yang mendatangkan masalah.
gemok lebih. haihhh.. ok sekarang kat kl, sila ratah sayur sahaja.
atau lebih tepat proceed ke gym. terima kasih.

1 comment:

msTeddy said...

haha..itu mmg selalu berlaku..lg2 tym cuti..