Thursday, February 17, 2011

kebenaran

cerita dia camni.
tadi pagi dapat call dari cousin, he's using 019.
so ok la. so just now ada orang call using 019.
tapi number tak kenal, so terus reject.
tapi bila dah reject, teringat.. eh ni number my cousin.
so i call guna my office num, and i tau dia tak akan jawab,
so i pun text him, cakap.....

my text (1): "oi angkat call! wanie!"

pastu i call lagi, dia reject pulak..

my text (2): "aihh main reject2 pulak.."

tetiba that 019 call balik.. so i pun terus jawab :

wanie : yoooooooo cikedo...
019 : cik wanie ye?
wanie : yoooo watsap
019 : saya shafiee ye buat panggilan dari maybank credit centre, nak tanya cik wanie dah dapat ke credit card cik wanie..
wanie : aaaaa.. awak bukan cousin saya ke? alamak sorry2 (ketawa dah tak boleh control)
019 : haa bukan.. tu la saya terkejut jugak dapat msg "oi..."

serious gua malu gila. yang teramat!! omg, maafkan saya encik shafiee!

4 comments:

ANXP said...

ni lawak dowh! hahahaha!

msTeddy said...

hahahahaha...lawak seh...ahahaha

zawani said...

anep & teddy : confirdent itu penting! hahahahah

So Shy Lady said...

hahah.. tu laa...mnonong je.

akak dlu pun pnah juga mcm tu...siap panggil 'abangggg' nada manja lg ingat kn HB rupanya panggiln dr HQ