Saturday, April 19, 2008

BBQ - collegemate reunion

semlm bbq!! finally jadi jugak last2. thanks utk joii yang penat jadi president. heheh. so it was at lan's around 830pm. semua org ada.. oh god,how i miss all of 'em. even lan 125 yang dah bertahun lamanya tak jumpa pun ada jugak. he came with his gf. dan seperti biasa superstar of the day - TOM.. kenapa superstar of the day? sbb dia paling lambat sampai, kena call baru dtg.. and why kena call baru dtg? alasan paling cool "aku overslept". ciss..




so nways, masa sampai je umah lan dah ada masalah parking sbb takut nak parking jauh2. yang dekat sumer dah penuh. bukan apa jauh2 nnt ada hantu,cemana? tapi nak tanak kena jugak la.
kebetulan sampai sama time dgn joii. pastu cam pelik sket, tgk ada sorang lagi pakai topi, baju merah, berseluar pendek.. ni sape pulak ni? peja ke? eiji ke? (sbb dtg ngan joii).. tetiba dgr, "hye wanie" ku toleh dan ku lihat AM!!! AM!!!!!! uwaa rindu btol kat dia. last jumpa masa kat gig bila ntah. tapi lama jugakla. so bila dah sampai tu yg lain tgh sibuk2 naik kan bara,cam biasa perempaun harapkan raina je yang rajin buat kerja. yang lain bukan malas,tapi dah takde keja
nak buat. hehehehe.

pastu gb pulak sampai n followed by kiky n jaja. hehehe. yes finally my 2 partner in crime has arrived. hehehe. baru la rasa ada keja,keja tangkap gambar SS. wahahahaha. pantang nampak camera mesti kitaorg selit2. hehehhe. and bla bla bla, sedar2 semua dah ada :-lan,joii,am,lan125,ejat,fizi,tom,iq,raina,kiky,jaja,myself,gf lan 125,amie

operasi makan memakan memenuhkan perut pun berjalan. i ate spaghetti (i cooked it myself) 2 pieces of chicken,lamb and sausages. I'M FULL!! kenyang jugak ah. owh it tasted so good. pandai enche lan kita marinate,ohh and of course with help from jaja. *kena bg crdt gak si kecik ni,kalau tak merajuk nnt* hehehhe. and my spaghetti alhamdullilah dpt pujian jugak. wahhaa,tapi tatau la dorang2 ni btol ke tak puji.

abes bab makan bila semua dah kenyang,sesi photoshoot and menghalau nyamuk. ni yang paling best. hehehe. flash pose flash pose flash pose!! hehe,tatau laa baper bnyk gambar and results of the pic pun tatau camne,am and amie blom upload lagi. tak sabar nak tgk!

pastu dah penat2 tangkap gambar tu sempat gak la main uno satu round. the loser is none other than KIKY BITE!! last battle was between me n her,and our final call is main jus. hahaha. she lost and i won. yay yay!

so dah sampai time nak balik. sbb bbq dah abis. so lepas kemas2 n everything, dlm kul 0030hrs dorang pun buat plan nak lepak lagi. so pegi laa craven,aaa penatnya,lepak hohahoha dlm pukul 0140hrs sumer pun balik. nak balik satu hal lagi,takut nak drive so lan joii fizi ngan am hantar sampai rumah. baiknya hati dorang. hhehehe. so that's pretty much about it laa secara ringkasnya,BBQ kali ni best sgt! =)

ps : next trip - pulau perhentian? insyallah...


5 comments:

che yah Vogue siut said...

Bab makan, serah je kat Wanie.

** tetiba teringat abang mee kantonis yang SENGAL tu!!!

wanie said...

wahahhahaha. abang tu mmg sengal.
meyampah aku..

phatzlan said...

u left one part out la dear...
where u sesat and i have to balik to my own house to find u...
tu la drive lelaju lagi...

amscreamo said...

haha...
wanie oh wanie...
haha...
korang bertiga ni dari dulu lagi...pantang nampak camera.

tuan punya blog said...

phatzlan : hahahaha aku lupa pulak part sesat2 tu. hehehhe

amscreamo : i miss u am!! hehe