Friday, October 10, 2008

day out with the girls

went to pavillion yesterday with the girls,kiky jaja and *joii.. hahahahahahhahha.. watched house bunny,ok laa.. typical punya jalan citer la.. something like this,this one bunny got kicked from the playboy mansion-homeless-met the losers-make them famous and stuff-yadayadayada and bla bla.. ending cam biasa laa,the losers menang and tak jadi loser lagi..


the girls from left to right : jaja,myself,kiky and *joii (miahaha sorry laa beb,aku classify kau as the girls jugak laa ye) lama tak buat entri with pics.. huhuhu

5 comments:

kak yah.. said...

suka tengok girl yang kanan sekali tu. Gebu!

bungaditepijalan said...

hahahahaa.
kak yah,yg ujung tue 'girl' bile dia berambut pjg.
:D

zawani said...

kak yah and angie : hahahahahahaha korang mmg kelakar

Gaban Lazzara said...

gua tampar jgk kalian kang secara bergilir-gilir!

wanie said...

gaban : hahahaha kau patut berasa bangga sbb kau dpt compliment kulit kau gebu.. muahahah