Friday, October 17, 2008

insyallah

sangat nervous nak tunggu minggu depan.. on the 25th Oct 2008 insyallah.. iisshh,i hope everything will be OK.. takut jugak.. ada macam2 perasaan sekarang,bayang kan bnyk2 tu semua mix up.. rasa happy,rasa nervous,rasa cuak,rasa risau,rasa ermm rasa yang berbelah bahagi,darab, tambah,algebra,theorem pithagoras *hehe over plak*.. semua laaaaaaaaaaaaaaaaa.. aaa pening gila!!

but all in all,sebenarnya happy and rasa mcm tak sabar jugak.. sbb consider menda ni as the first step utk second phase of mylife.. its a serious matter,no more playing around and stuff.. tapi rasanya tader laa as bad as it sound kan?

seriously after what i've been through,this is what i want.. what ever happen next will be another chapter in mylife.. *berdoa yang terbaik,insyallah. amin* semua orang mesti nak yang terbaik kan? and hopefully life ahead will be bless,dirahmati kebahagiaan.. *amin*

another 8 days to go,yup.. am counting the days.. doakan saya ye. thank u~

5 comments:

bungaditepijalan said...

wah.
mao tunang?
:D

kak yah.. said...

'but all in all,sebenarnya happy and rasa mcm tak sabar jugak' - gediks ko ye dik.

Whatever, do pray for the best. Kalau dah jodoh tak kemana kan. hmm..jodoh aku ngan anu!!

( dapat orang ipoh gak ye. Its remind me to someone 10 years back ) uhuk uhuk..

zawani said...

angie : heheh itu insyallah bulan
1 kot.. :) yang ni step seblom bertunang.. huuhhu,dah gatal

kakyah : gedik sket je.. hehe,thanks kakyah for everything tapi tau la kan adik kau sorang ni degil sket.. :) doakan yang terbaik ye..

weh apa pulak jodoh ngan anu ni?
over eh. hehe.. reminded u of someone 10 yrs back? takpe usah dikenang,look ahead.. and how i wish i can tell u something here,tapi nnt laa kita borak.. hehehe.. alaa kau pun dah tau..
ni kes gila talak td laa.. haha

kak yah... said...

desperate housewife!

amscreamo said...

erk?wanie nk bertunang?whoa...tahniah.