Sunday, October 19, 2008

to let it out or not to let it out

heheh tajuk je konon dah abis mysterious laa kan? i am very much wanted to jot "things" down,but i just can't.. *of course there's a bloody reason why* i had one helluva of weekend,very tiring -mentally and physically.. tapi hebat,berjaya mengatasi jugak.. hehehe

aaaarrrgghhhhhhhh nak tulisssssssssssssssssssssssss,nak tulisssssssssssssssss pasal itu,tapi terpaksa hold back.. shit shit shit!! geramnya!! aaa some of you mesti pikir apahal laa ngan dia ni,but some of you jugak tau what the hell is happening with me.. camni laa,kita berteka teki with each other okies?

demmit,susah gila bila kita nak citer something tapi takbleh,rasa cam ada benda tersumbat je kat dada.. whatever shit i'm into rite now,this entri will definitely reminds me of something.. something that is very hard to erase.. it can be anything from everything.. heh~ wwoooaahhh gila babi.................................. hehehehehheh :p



ps : ni yang rasa nak ada meeting ahli tingkap ni.. aduyaaiiiii

11 comments:

kak yah.. said...

sekilas,tengok tajuk pun dah paham bebenor sangat apa yang terbuku.

Ish ish..tak larat dah nak nasihat dak ni!

zawani said...

heheheh budak degil kan?

keanu said...

kak yah apa? hint la sket..hehe

zawani said...

keanu : tader pape laaaaa

keanu said...

nanti lepas 2hb nov. mesti ada sambungan citer ni kan?huhu..

kak yah yang demanding... said...

keanu, kalau nak hint, kena melanja makan kentaki ngan soping kat pabilion. leh?

wanie said...

keanu : kenapa 2 nov? kenapa tak 25aug? apa special 2 nov? haa jawab jawab.. dah laa tak dpt tgk a7x,ni rasa nak riot ni.. huhuh

kakyah : owh berkomplot depan2 eh?
hahahaha sila laaa.. sila menipu apa yang patut tau! krkrkr :p

keanu said...

zawani:kalau 25aug mesti komen kat entri yang lagi satu,so lepas 2nov ada kaitan dgn entri ni kot..

kak yah: boleh,no problem hehehe..

wanie said...

keanu : tak sabar nak tunggu 2 nov,carls jr bebeh.. sorry yang tadapat join awk..

kiky said...

kak..
aku camm blur..
aku tmasuk ini cerita ker?

wanie said...

kiky : hahahahahahahahha,aduyaiii kau ni.. takpe nnt aku citer ok..
janji 2 nov ni ada party kat pavi!!