Friday, November 21, 2008

apa dah jadi?

hari ni semangat dah tak patah, dapat pulak cuaca pun okay..

semuanya according to plan laa orang kata..

tapi tetiba jadi macam ni pulak..


sekali kaki pulak dah berbalut.. apa citer ni? boleh tahan laa jugak sakit dia.. terdiam jugak laa sekejap kat tempat kejadian.. tapi hebat,dah macam ni pun boleh drive sampai umah..

tapi sampai je umah.. terpeleot.. taleh jalan.. kena papah.. dapat pulak nak naik tangga umah.. serious,kesakitan dia mmg taleh handle..


takpe berdoa supaya insyallah by monday semua akan okay balik..


SEMANGAT TALEH PATAH TENGAH JALAN!!! USAHA AKAN DITERUSKAN.. huhuhu



9 comments:

phatzlan said...

hahahaha baru dua hari dol...
chill chill...
gi carik kasut elok sket eyh...

keanu said...

takpe semua ni dugaan..banyak time lagi.i know u can do it..hehe.

yang berbalut kaki said...

lan : hahahaha masalah lain kot.. bak kata kau lemah nafsu syahwat..
hahahaha

keanu : insyallah.. usaha tangga kejayaan.. muah muah

doktor kaki... said...

..jogging pakai high heel ke yang?

*** aku tak bole blah betul tgk gambar kaki berbalut ni bila gelang kaki yang purposely ada jugak published kat situ.. gaya mesti standard beb! get well soon dear nanti nak g karaoke nak pakai kaki jugak untuk joget joget.

kaki dah ok.. said...

doktor kaki : tu bukan purposely ok.. abis takkan nak balut sekali ngan gelang? tak sakit pulak kaki aku bertanda nnt.. bandage dah laa ketat.. huhuuhuhu..

kak yah.. said...

kaki berbalut pasal ada orang dah rentap 2 pasang kasut kat Pavilion ari tu..

wanie said...

kakyah : hahaha tu yang paling pasti laa.. penat berjalan dr satu hujung ke satu hujung pavillion..semata2 nak cari selipar.. huhu SELIPAR!!
thanks teman!!!

kiky said...

kak
kuku kaki ko yg aku slalu gelak2 tuhh xnampak laa..
lenkali zoom skit.
kasi nampak

wanie said...

kiky : hahahaha mcm cilake..