Monday, November 3, 2008

Carly @ Pavi. Thanks to Ayed.

yay,on 2nd of Nov, my dear friend fareed @ ayed cijukk @ cik blackenese belanja kitaorg kat carls jr pavillion. huhuuh thanks ayed.



sepatutnya makan2 start pukul 3, but since everyone suka janji melayu end up around 430 baru la semua sampai. and 'superstar' of the day goes to Apit!! yay *claps*.. enche apit ni boleh buat kepal pulak pegi paintball dulu.. orang suh balik pukul 3,lek je dia balik kul 4.. cisssss~ nways i was supposed to pick him up and pegi together,tapi bean offer diri nak amik apit.. so tinggal apit~ pegi ngan ameng je..

sampai kat pavi,almost everyone dah sampai. so salam lebih kurang tros duduk and fikir nak makan apa. i ordered doublecheeseburger with bacon,gila taleh habis.. besar sangat.. and somehow tatau nape dari dulu kalau makan carly mesti kepala pening.. dapat pulak duduk in between apit and amy.. mmg laa lagi pening.. aduyaiii

habis je makan ayed ajak tgk movie,bangkok dangerous.. too bad tak dpt nak join movie sbb kena pegi MCPA pulak nak jumpa enche fairuz. kena laa fair and square kan.. so around 6 chow pada pavi and off to MCPA.. tapi MCPA lain citer laa.. tak masuk dalam entri ni.. tu gig punya citer.. lain entri ah tu.. kalau rajin ada laa entri MCPA tu,tapi cam malas2 je nak type.. hhuuh

so yeah,thanks again fareed.. jangan lupa trip BALI pulak.. insyallah.. wanie doa2kan.. amin~

2 comments:

bungaditepijalan said...

carls jr?
sdp babe.
1st time mkn ari tue,leh thn lahh.
tp cik bf i ckp,rugi bwk i g situ.
sbb?
i mkn tk abes.
dia yg kene perabih.
hahahahaa.

wanie said...

angie : hahaha i tak baper bleh masuk sgt ngan carls jr.. tekak ni dah terlampau dibiasakan dgn mcD..
hehehe.. semlm i makan tak sampai half.. pening.. hahahahaha..
tapi still berterima kasih jugak ada org belanja..