Monday, November 17, 2008

harini sakit kepala memuncak

perghh tajuk nak serious je.. hehehehe. tapi memang betol sakit kepala ok,disebabkan 3 hari yang tak cukup tido..kalau separuh orang at least pun kena 6hrs punya waktu tido,tidak sama sekali dengan saya. sape yang tau mcm mana waktu tido saya,maka tau lah orang itu..

nways,ketakcukupan waktu tido bermula pada hari jumaat,bila bangun untuk bekerja jam 6 lepas tu pukul 1030 baru balik rumah. bom bang bom bang tolak waktu lepak apa semua dapat tido around 12am.. haihh pastu on saturday bgn pukul 6 jugak and tido balik dah almost 1am.. lepas tu esoknya bgn 645am and tido balik pukul 1am jugak..

dan akhirnya.. ini lah masalahnya ketakcukupan tido membawa kepada masalah sakit kepala yang berdenyut teramat. dapat pulak arini bgn pukul 6 jugak lagi,driving pun rasa berat je kepala.. jadi lepas ni balik je keja,tros masuk bilik,mandi dulu lepas tu on aircond.. btolkan bantal dalam keadaan yang paling selesa and........ mulakan aktiviti istirehat yang paling ngam skali.. uuiiisshhh tak sabar rasanya..

**************

last weekend ada aktiviti bersama chenta hati dan cousin.. tu yang buat tak cukup tido.. and last nite,lepas settle sumer aktiviti bersama chenta and cousin terus runner pegi hartamas pulak.. jumpa my dear friends.. kena balance laa kan,kawan and chenta and family... hehehe,penat dia tayah cakap la kan mcm mana..

but to be with him 3 days in a row = PRECIOUS MOMENT!!! i miss you and cepat2 kan laa.. huhuhuhuhu

5 comments:

kak yah.. said...

citer sket last weekend buat hapa...

yang memancing said...

kak yah : last weekend pegi aktiviti memancing.. td ingat nak bawak jugak ikan hasil pancingan tapi t'tinggay kat umoh.. huhuuh,
ada laa 3 ekor ikan selar ngan 2 ekor ngam ikan bilis.. masak lemak cili api ikan2 tu sedap.. nak nak ikan bilis.. huhhuuhu

bungaditepijalan said...

saya juga kurg tido.
sbb?
terlebih study.
hahahahaha.
:)

nurulm said...

amboi, tk sabaq no?

kak yah.. said...

ooo memancing yea? g menjala kat 'kullam' setiawangsa tu kan.