Monday, March 2, 2009

kaklong? emy? bastard? shithead? laaa..NCAU

sumpah aku rasa sakit hati ngan perangai kau yang tak penah penat untuk buat new account kat FB ke MS ke celah bedah mak kau ke,kat mana lagi yang kau dah jumpa aku? OMG.. tader keja lain ke syaitan? seronok eh kepala hotak kau fikir nama2 best setiap kali nak create new acc? haihhh,terasa cam aku pulak bodoh sbb terlampau concern sangat.. kalau nak kawan betol2,buat account btol2,letak gambar betol2, pastu add laa.. don't be such a PUSSAAAYYHH la cibai.. haa pastu senang pulak kau nak keep track segala menda aku buat.. senang pulak aku ckp HI HELO kat kau selalu..

beb lu kasi ubah lu punya attitude sket boleh tak? bawak2 laa jadi manusia eh? aku rasa kau dah lama sangat jadi anak iblis ni.. dah nak tepu dah sifat iblis kau tu.. owh ha,lagi satu nak ckp,nnt bila kau dah ada courage nak buat REAL ACC OF UR OWN jangan lupa tulis kat ABOUT ME @ tempat kau nak introduce diri sendiri : ANAK IBLIS YANG CUBA JADI SEORANG MANUSIA..
senang sket nak recognize kau.. alang2 dah nak jadi pukimak kan? also,PLEASE DON'T FORGET TO BARK,woooff woooofff~ BIATCH

10 comments:

bungaditepijalan said...

erk.
wanie tgh ngamok nie?
:D
cool babe cool

wanie said...

angie : marah sbb terlalu lama simpan perasaan. and this time someone has crossed the line..

kak yah said...

Lara oh Lara..

i miss u a lot.!!!

wanie said...

kak yah : lara who? tak sangka ramai dengki ngan aku rupanya..
miahahaha mampos tak heran..

kiky said...

letak laa name besh skit.
kak long??gile kg wehh.
ouhh lupe dia pun dtg dr mane gakk ehh.
hahhahahahahahhahahah

wanie said...

kiky : hah tau takpe ky...

dong gemok said...

sabaq noh cik wani
hahaha
bln lps encik dong yg kusut

wanie said...

donk : orang bodoh boleh diajar donk tapi kalau dah dilahirkan mmg ada ciri2 pukimak,tu yang susah tu.. perangai keturunan keluarga anjing!

penyiasat said...

haha.apa kata kau letak je nama and pix dia.

zawani said...

penyiasat : never wants to start a fight without a reason bebeh..
unless for that dickhead mothefucker,dia mmg suka muncul and tenggelam tanpa sebab.. mcm sial bukan? hihkhihl