Tuesday, November 16, 2010

apahal la..?

kenapa perlu budak2 ni main skate dekat parking petronas yang sempit? Nape tak main dekat padang permainan atau skate park betul2? Pastu main ikut celah2 kereta..

Sangat bahaya & menyakitkan hati.. Haiisshh
****************************

Nways, selamat hari raya aidiladha!

4 comments:

ms.Teddy said...

biasa2 budak2..xreti nk pkr sgt..

phatzlan said...

aku dah siap call polis dah wanie...dengan selamba polis tu cakap dorang takde tempat nak curahkan bakat...

phatzlan said...

aku dah siap call polis da wanie....tapi dengan selamba polis tu cakap dorang takde tempat nak curah kan bakat.

zawani said...

teddy : tu la yang sakit hati

lan : serious? mmg la btol tader tempat nak curahkan bakat, tapi ni petrol pump kot.. kau cr la padang permainan. agaknya yang main skate kat situ ada anak polis jugak kot,tu yang dia diam.