Tuesday, July 5, 2011

Ipoh lagi dan lagi

last week saya dan suami amik cuti dari khamis untuk balik ipoh..
sebab suami saya selalu complain yang dia selalu tak puas kalau
balik ipoh, kejap sangat katanya..

so yeah kitaorg balik kali ni sebab mother in law kurang sihat
dan macam biasa jugak, suami saya ada show :
Ipoh Loudblast Anthem 3, Kepura Cave, Lost World of Tambun..


tapi kali ni balik ipoh kami kena perdajal..
tatau apa salah kami atau dosa kami..
siapa yang dengki pun kami tatau..
ada BINATANG calarkan kereta kami..
sikit2 boleh diampun, ini satu kereta..
melayang almost rm1k untuk cat balik..
tak boleh polish, sebab scratch terlampau dalam..
untuk pencalar/pendengki :
TUHAN BAYAR CASH JE SEKARANG.. LU TUNGGU SANA DIAM2.


sepanjang saya di Ipoh, saya tau ada shooting film Rock 2,
arahan Mamat Khalid. ye...
saya ada terjumpa dengan dia di gig & sekitar Ipoh..
tapi dia tak penting sebab.......
dalam masa yang sama saya jumpa PEKIN IBRAHIM.
huiyyoooo handsome gilakk weii gua cakap sama lu..
ni SETH TAN ke-2 bagi gua.. HE IS SUCH A HOTTIE!!

hehe, yeah anyways, hopefully balik ipoh kali ni, husband saya puas..
selain dari dapat chill-out dengan kawan2, dapat jugak memancing..
*gila aa hobi baru, balik ipoh pun sibuk nak fishing*

2 comments:

mior said...

mmg takde otak btuii bdak yg calarkn keta akak uh!!..

zawani said...

tatau la sape yang panas hati sangat