Tuesday, May 6, 2008

boleh pulak...

sorry gab/gaban/ijunn/joii/ayam aku terlambat wish bday kau.. dlm bnyk2 bday kawan kenapa laa aku mesti lupa bday bestfriend aku sorang ni... hehehe.. nnt kita gi makan cake eh..


sorry joi!! nways wishing u the best in life and love u always mengong!
and i hope u enjoyed what we did to u at suzis. the buskers did good. hahahahahhaha..

20 comments:

coffeeHolic said...

happy bday gaban:)

Nurul Mardhiah said...
This comment has been removed by the author.
tuan punya blog said...

yessss i miss u!!!!!!!!!
hehehe,aritu jumpa kat abc kan kan..
tapi tak sempat bertego laa.. ehe

Gaban Lazzara said...

"wtf!!" jeritku dgn suara separuh terkincit..

Nurul Mardhiah said...
This comment has been removed by the author.
amscreamo said...

how can i miss this one!
adeyh...bestnya kalo ada skali.
i'll bet that korang tak brani nak menepung telurkan dia ni...

tuan punya blog said...

gaban : wahahahhaha.. terkejut kan?

nurul mardhiah : hahahaha sudah pasti!

amscreamo : tak sampai hati, sbb pikirkan nnt kalau dia balik bertepong apa pikiran org di jalanan..

Aziah said...

Hepy BESARday GAbAN..!

Gaban Lazzara said...

meh la sini try tepungkan. gua udang goreng tepungkan siapa yg tepungkan gua tu. meh laa..

coffeeHolic said...

*gaban- kalau berani marilah .hehe
tgk lu dpt buang tepung kat gua ke tak.haha



*coffeeholic kekok guna ayat "gua lu,gua lu"

wanie said...

hye coffeholic.. kawan am ye?

coffeeHolic said...

hye wanie


ya,
dia am kawan saya yang suka screamo!
hehe

:)

Gaban Lazzara said...

hye wanie.. kawan kiky ye?

AzizulHafiz said...

ni sesi berkenalan ape?? hahahaha...

zawani said...

coffeeholic : ooww ok.. heluu lagi!

gaban : a ah i kawan kiky,u kenal kiky ke? jaja?

azizulhafiz : ye ini sesi kenalan gedik. selamat berkenalan jugak!
hehhehe

coffeeHolic said...

wah2 ini sesi berkenalan ni nampaknya:)

ehehe

salam singgah semua

gaban!
kamu bufday boy yang dah lepas!
mau present?

peja said...

azizah neh sape wei..
tuan punye blog tanak kenalkan kat aku ker

Gaban Lazzara said...

apesal ramai org komen sini? mungkinkah topik dia ni paling hot ataupun watak topik ni seorang yg kachak?

Gaban Lazzara said...

apekejaddah mutawasittah nak komen romen dlm ni? berderet plak komen kan..


*nak je hadiah..

zawani said...

coffeholic : a ah sesi berkenalan.. meh sila laa.. jemputlaa makan kuih tu skali..

peja : ni apa pulak azizah ni? maimunah kau tanak tanya?

gaban : tolong eh,kau kacak sket jer dr jalil hamid.