Saturday, May 3, 2008

confuse

skarang ni mmg rasa mcm confuse je. nak ke tanak ke? tapi mcm mana nak kata no. mcm mana nak tarik diri? makin lama makin terfikir,btol ke semua ni? mcm mana kalau benda ni sumer
adalah satu mistake? apa semua ni? kenapa sekarang? kenapa tak masa dulu? kenapa?

5 comments:

Aziah said...

Dear Wonie,
My little advice, everybody make a mistakes and nobody perfect. At least, dia ( or whoever ) transparent, berani dan jujur berterus terang dari dia sembunyikan hal itu and u takkan tahu sampai bila bila.

Give him a chance and actually you are lucky to have ***** in your life.

Well, to err is human. To forgive is divine..

zawani said...

thank u kakyah and yes forgive is divine.

but to forget is? susahkan..

Gaban Lazzara said...

ooo.. ni la kak yah yg selalu keluar radio tu?

tuan punya blog said...

gaban : haa jgn tatau ni laa kakyah yang popular...

Aziah said...

Gaban..!

WaCHAAAAAaaaaa.!!!