Tuesday, May 20, 2008

to get my mind off..

to get my mind off about what had happened (sampai terpaksa menulis 2 entri yang sebelumnya) saya dgn ini merasa seperti mahu berkaraoke @ ber ho ha ho ha @ berjumpa kawan untuk sesi gossip @ menelefon chenta hati demi luahan perasaan @ membawa kereta sambil menunjuk jari hantu dgn tak pasal2 - semua ini akan dilakukan selepas waktu bekerja.

tapi yang paling afdal skang ni,membayang betapa hot nyer CASPIAN,PETER and EDMUND!!
wahahahhahaha..

2 comments:

Aziah said...

relax la beb!

apa apa pun, DIA dah kantoi.

** nasihat untuk '*=@#%^", U NOT SMART ENOUGH!

wanie said...

tu laaa akibatnya kalau tak jujur
kan kakyah