Monday, January 19, 2009

less than a week ..

yup,LESS THAN A WEEK.. *heh.. gila aannn????*
today is monday,tomorrow is tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday and voila! SUNDAY!! SUNDAY will be the day.. *pengsan..* hhuhuh

so last weekend my chenta was in kl.. so we did our last minute preparation and stuff.. yadda yadda.. however walaupun sibuk2,kitaorg still bleh buat family outing together with my cousins to Aquaria (waaaaaahh... :p) and we had lunch @ Aseana.. it was my first time @ Aseana,the food was really nice,the place is abosolutely comforting.. ok laaa,akan ada next visit to Aseana.. huuhuhuh..

and we managed to watched BUTTERFINGERS - MARI HIDUP KEMBALI @ Istana Budaya..
the show was AWESOME!! loque sangat kelakar semalam,emmet sangat WOAAAHHH.. tapi tabest sebab free standing,saya ni KECHI/PENDEK saja orangnya.. so susah nak nampak stage,tapi boleh laa jugak nampak sket2,ikut celah2 orang.. huuhuhu.. but like i said in my FB - semalam adalah yang TERBAIK dari BUTTERFINGERS.. but somehow,masa tengah2 show,boleh jadi mengantok semengantoknya (bukan sbb butter k,cam biasa mmg slalu mengantuk..) menguap jangan cakap laa.. tak terkira berapa banyak.. hehehehe.. lagu penutup untuk semlm,1000 tahun mahu hidup.. gila bagi semua orang tepuk sakan,meremang bulu romaku (tak pasal2) and my chenta told me that emmet cried last nite.. aauuww terharu~ show semalam adalah show terakhir butter for 2009.. *sob sob sob* tatau bila dorang akan be together again.. we have to wait and see.. *sigh*

*******************************************************************************
tolong laaa wanie,entri ni lari dari tajuk ok.. ntah pape laaa dia nie.. <-- cakap kat diri sendiri..
hehehehhe..

10 comments:

amscreamo said...

less than a week.
congratz wanie!

wanie said...

thank u am.. pls make sure u come kalau tader hal k.. :)

will see u on sunday then..

cempaka.lisme said...

mine on 26th! hahaha suppose to be 24th tapi postpone pulak!

grrrrrr jemput datang! i takde no you mahu jemput.

kingdeego said...

semangat butter...

Aziah said...

mmg lari tajuk pun sampai nak komen pun aku tak reti.

zawani said...

cempaka : woaahh congrats2.. supposingly mine is on 26th as well,tapi atas sbb2 tertentu amik 25 pulak.. insyallah,anda pun dijemput hadir ke parti "suka suka gedik" ai okeh.. follow aje gaban.. tau tau tau!!

kingdeego : semangat tak semangat la sampai menguap2 kan? heheh

aziah : oowh,kadang2 putar belit tu hobi laa yang..

cempaka.lisme said...

i tak dapat datang, since itu hari terakhir untuk buat persiapan.

yang pastinya selamat bergumbira dengan "status ber______" tidak lama lagi.

penjaga kubur.. said...

after 25th, jangan kuar malam lagi. kena rantai.

keanu si sharp shooter said...

belom pape lagi dah kena rantai? tunggu je hadiah kawen.
rantai berlian.

wanie said...

penjaga kubur : misteri laa ini orang..

keanu : beb lu dah sebut rantai berlian.. gua tuntut beb.. hahah