Friday, June 20, 2008

bye odey..

semlm i went to klia with amy,ameng,ery,apam and of course odey sbb nak buhbye odey, dia nak chow to "france".. tolong jaga business his dad kat sana..

balik keja dpt call from amy suruh cepat. mmg rushing gila,mandi pun ntah apa2. port rumah odey dulu,nak convoy sekali. konon nak chow from his house around 6pm,satgi pukul 7pm baru chow. isk isk isk.. penat je siap cepat2..

bla bla bla,sampai klia around 750.. sementara tunggu odey check in,perut dah lapar gila.. dok la pusing klia tu tgk tempat nak dinner.. cam biasa tempat dinner paling awesome,McD!! hahaha
so makan n lepak2 sementara nak tunggu odey masuk boarding gate.. flight 10pm to "france"..

dlm 930 camtu kitaorg dah tercangak kat depan gate tu nak buhbye odey.. ehehehe, miss teary "eye"ry dah menangis,alololo.. we said our goodbyes,hug each other and bla bla bla.. last word yang odey ckp (kira cam pesanan laa..) - "ehh kau kena kurus ni.. jgn makan banyak, aku balik nnt nak tgk kau kurus" yeah yeah whatever laa deng!! nways odey, we will definitely be seeing you soon ok? kumpul duit banyak2,nnt boleh kawen and belanja kitaorg ok? hehehe..

ps : nnt gambaq update later laa nooo~ hehehe

*k bawah ni pics yang baru diupload :-

- at odey's : odey,saya,ery,amy & ameng
- with the boys : amy,apam,odey,saya & ameng

- bye odey @ klia : apam,odey,ery,saya,amy & ameng

4 comments:

Kak Yah yang sedey.. said...

bye bye Odey!

Jaga diri di perantauan. Ingat mak bapak..jangan lupa sembahyang. Kirim kirim duit kat mak yea...

sob..sob..

wanie said...

kak yah : hahahaha,pelbagai mcm karakter and nick name kan kakyah ni?

phatzlan said...

hahahaha~
"france" eyh?
kelakar seyh...

wanie said...

lan : hahaha,yup FFGGHONNCE it is.