Saturday, June 7, 2008

my birthday

alhamdullilah,on this date genap my age 23 tahun. sumer org kata dah tua. heheh,tua ke?
birthday tahun ni not much diff from past years.. celebrate sket2 je.. mama buatkan
surprise birthday party.. THANK U MA..

so semlm balik keja,tgk sumer mcm biasa je.. tader apa2 pun,
mmg tak expect ada celebration pun sbb dah ckp ngan mama tanak ada apa2. so balik keja mandi,rest kejap skali tehna ajak pegi umah dia,kata nak amik ayahteh balik keja pastu dtg umah balik. (time ni la mama ngan sumer org yg ada kat umah tu kelam kabut setup nak buat surprise). hahaha

after 1 hr tu,balik semula rumah tgk dah ada cake bla bla bla.. makan makan.. (hehehhe)
suka je sbenarnya) dorang pun nyanyi laa HAPPY BIRTHDAY.. (terharu..) ramai jugak la
kira family sbelah mama sumer ada laa.. dekat 35 org kot? wuiisshhh..
dah nyanyi2 potong laa cake tu. salam and hug mama ngan ayah ngan adik
and thanked everyone..

tetiba ayah panggil and he said, "HAPPY BIRTHDAY.. lama dah ayah tak kiss anak
perempuan ayah ni.." pastu dia keluarkan present (uiikk ada.. nyum nyum nyum..)
tgk wrapper from poh kong. punya laa ketaq (menggigil) nak bukak wrapper..
rupanya ayah ngan mama belikan anklet. cantik sgt. thanks again ma,ayah.. LOVE U ALWAYS
(walaupun slalu sgt degil and melawan ckp.. still dpt jugak hadiah best) hehehe..


so that was pretty much about last nite.. biasa2 je laa.. got calls and smss from everyone,
EVERYONE except the dearest one.. (sigh.. not to be written this time). so thanks again
guys!! xoxo.. hehehhe

11 comments:

Aziah said...

'mmg tak expect ada celebration pun sbb dah ckp ngan mama tanak ada apa2'... ( tapi lam ati, aku nak cake, aku nak adiah kete, aku nak kentaki, aku nak bla bla bla..cam le akak tak leh baca..)

By the way, Happy 23rd BESARday...

*** Datuk kata, anklet tu bagi sama rata. half for u, half for me.

FaRaH anak BuAh kAKyah said...

hahahaha....kak wani!!!!!
happy burpday!!! dah 23 dah upenye...ingatkan 12 lg....
stay kiut...hahahah... farah geram la tgk your cheek, ish...btw, happy burpday again....adiah nex nex year kay..hahaha...bye.....=]

Yasmine said...

Happy 23rd birthday kak wani! ;)

wanie said...

farah : thank u,hahaha..
jum exchage cheeks nak?

yasmine : thank u min.. :)

keanu said...

selamat hari lahir yg ke 23..semoga sabar dgn segala dugaan hidup..think positive..sorry not wish u last nite..i didnt mean it..

wanie said...

keanu : thanks

wanie said...

aziah : skali lupa pulak nak reply yang ni. heheh. haa nnt isnin
kita kerat sama rata k hadiah tu.

and thank u kakyah dearest!

Nurul Mardhiah said...

hi si camtik,

happy birthday. semuga panjang umur dan murah rejeki.

:)

wanie said...

mardhiah : thank u darlinggg!

amscreamo said...

wanie...!
heppi belated besday.....!
sori lmbt wish...!

wanie said...

amscreamo : am thanks u lalink!!