Wednesday, June 4, 2008

tercekik..

i was concentrating on my work when suddenly i got
a missed call from a friend..
this is very rare of him to missed call me..
so i decided to return his call..

my friend HHH told me he met someone whom i haven't seen for ages..
it was quite devastating,it felt like u've been punched in a stomach..
nways HHH,thanks for the info.. mungkin aku annoyed kau with my questions, but i'm just dying to know.. but that my friend, of course TIADA MAKNA DISEBALIKNYA.. ok?
just for the record, i wanna make myself clear.. ok HHH? thanks again..
to me ure so lucky to have bumped into that someone - 2 ke 3 kali dah?

and i called aifaa to tell her the news :-

w : aifaaaaaaa u know what.. BLA BLA BLA BLA BLA BLA.. siot laa
aifaa : takpe takpe isap rokok banyak banyak..
w : aaa? hahahaha thanks.. bye


ps : yang lain mana yang tak penting tu tak di includekan skali dlm conversation ni..

how i wish la kan to ________________________________ (reka laa sendiri)

10 comments:

Aziah said...

'i was concentrating on my work and bla bla bla..'

CONCENTRATE NYEEER WONIE BUAT KEJE YEK.....

wonie said...

concentrate yang kat satu tu laa
sampai tros tak selera tu td..

tu la kejanya..

KAK YAH said...

Tak payah lah kita nak menghuru harakan hidup kita dengan memikirkan orang yg tak pernah nak fikir tentang kita.

** gi isap SMOKE, OKEH!

keanu said...

hehehe..betul tu kak yah teman sokong 100%..nak pikir buat apa kan?rugi rokok je isap bebanyak memikirkan tu semua...hehehe

smokey wokey said...

apakah? siapakah? mengapakah?

hey i want to buy SMOKE. stooppz iranian! hehe

kakak angkat wonie said...

Keanu, masuk lah minang cepat...

bakal pengantin. haha said...

keanu.. cepat laa.. hehe

Mak andam said...

Wanie Gediks!!!

Gaban Lazzara said...

padahal dua dua ekor ni sama opis. gedik je nak komen2 sini. gua libas dgn rantai basikal kang..

wanie said...

gaban : kau jeles ngan kitaorg kan?
sbb kat celcom tu ramai yang dua alam drp yang satu alam.. suck laa wehh!