Sunday, August 24, 2008

ditag - oleh gaban

The rules of the game get posted at the beginning. Each player answers the questions about themselves. At the end of the post, the player then tags 5 people and posts their names, then goes to their blogs and leaves them a comment, letting them know they’ve been tagged. Let the person who tagged you know when you’ve posted your answer.

*********************************************************************************

What were you doing 5 years ago?
5 years ago,ada kat college belajar day and nite.. menghabiskan duit parents,seorang yang tidak mempunyai wawasan hidup.. joli katak je tau.. hihkihkhihkik

What were the 5 things on your to do list today?
1. kemas bilik yang dah mcm tongkang pecah
2. keluar lunch ngan family
3. bayar bil maxis (tapi tutup.. haihhhh..)
4. tuntut janji2 manis ayah
5. tgk closing olympic

What are 5 snacks that you enjoy?
1. super ring
2. garlic bread & mushroom soup.. (pergghhh...)
3. marks & spencer nyer cookies (meleleyyhhhhh siot..)
4. ROCKY chocolate
5. corn in cup

What are 5 jobs you've had?
tak penah ada sampai 5 keja.. sbb sibuk study je eversince habis skolah.. pandainya tetap tidak.. hehehe,tapi boleh laa.. nways setakat ni ngam ada 2 je..
1. Celcom - Customer Service (gila puaka punya keja..)
2. Currently working as Admin dekat satu office ni.. :)

5 people I want to Tag:
seriously aaa,cam tader mood nak tag org.. janji dah jawab annn.. screw the rules!!
rules are made to be broken!!
chaiyokk!!!

ps : gab,aku dah jawab.. stress je aku ngan kau ni.. haihhhhhhhhhh

3 comments:

Account Exec.. said...

hmm...BAYAR BILL MAXIS? Sudah tau bayar seniri meehh..?

..tu pun setelah diasak bertalu talu oleh Senior Account Exec kaann..

wanie said...

acc exec : ni this month nyer bill yang line dah kena barr dr 20aribulan arituh..dah sampai rm400..

sblom kena jerit baik bayar dulu..
hehehehe

Aziah said...

DAh kena barr? DAN MUka!