Wednesday, August 13, 2008

sangat tak baik okeh..

sape tgk opening olympic the other day? kan ada budak comel baju merah with ponytails nyanyi lagu kebangsaan dorang kan? cute kan budak tu? tapi rupanya dia miming je..

tak kisah laa bab mimimng tu.. the real talented singer rupanya org lain.. and chinese people tanak the real singer nyanyi sbb dia tak comel and gigi tak rata..

tssk tsssk tssskk,sangat TAK BAIK OK!! she's only a child.. apa yang dia tau? kalau dia baca newspaper kata dia tak comel sbb tu dia tak boleh nyanyi in front of 91000 crowds tu mesti dia terasa.. JAAAAAHHHAAAAAATTT gila kot~ isshh kesian dia..


pics : yang kiri tu yang the real singer.. yang kanan hanya miming.. isskk ada ke ckp mcm tu kat budak kecik... budusss~

3 comments:

AZIAH said...

Tak sempat tengok opening Olympic ni so tak tau le apa citer.

Tapi pity le kat the real singer tu. I really dont understand why mesti ada diskriminasi paras rupa, cute or tak cute and all this f*ck isues.

** kalau aku jadi dak tu, aku cakap 'SEE U IN COURT!'

zawani said...

kakyah : yup exactly.. sangat tak baik kan.. apa laa si kecik ni tau.. gila innocent je 2 2 ni..

sampai hati doraaaaaangg~

Aziah said...

eleh..Wanie pun suka miming apa kat opis!