Thursday, December 4, 2008

kalau..

i know this entri is a bit late kalau nak dibandingkan dengan waktu yang sepatutnya..
the thing is,kalau dah IN LOVE dgn EDWARD CULLEN macam mana? macam mana nak jawab?

i watched TWILIGHT last week together with kakyah,kaknani,ameng and sheera.. the story
was totally BOWHHH-RAAAYYYNNNGG.. prolly because that was just an introduction to the movie,heard that there'll be a sequel to it.. so harap2 TWILIGHT 2 akan jadi much better..
*whatever it is,tetap nak pegi tgk.. HANYA UNTUK MELIHAT EDWARD*


***HYPERVENTILATING****
hahahah i know,dun hafta to say it,he's A MAJOR HOTNESS and my entri is a TOTAL CRAP!!

2 comments:

AKU IZZA MERANA... said...

huh! mamat mata lebam ni jugak yg digila gilakan nya. tak paham aku.

dah jangan ko guda guda aku untuk tgk Twilight 2 lak pas ni..

MRS PATTINSON/CULLEN said...

twilight baru nnt nama dia new moon.. mesti best,yang ni intro je.. nnt new moon komfem power!!

biar laa dia mata lebam pun,dia tetap pujaan hati.. skali dia tenung terus IN LAP!!