Monday, December 15, 2008

THE SIGIT

all i can say is PERRGGHHH AWESOME!! lagi best bila dapat lepak dekat dengan stage.. huhuhu yang tu,thanks kat myo and DT sbb dapat tempat strategic.. best best... tapi tabest yang lain,sbb bila SIGIT ada depan mata tros jadi gamam,STARSTRUCK.. hahaha abis plan asal hancur musnah..

and kurang aktiviti terkinja-kinja sbb kepenatan jalan satu sg wang and pavillion, (ngam sampai balik venue time untuk tengok sigit,sib baik..) plus orang yang sangat ramai dan hujan rintik-rintik yang sekejap turun sekejap benti.. tempat pun bleh tahan panas, tapi tak sepanas dan berkepamnya MCPA..

kesimpulan,MORE SIGIT plssss.....

6 comments:

aku yang blur.. said...

Jap! sigit ni mende..

meh aku bitau said...

haaaaaaaa.. sigit ni cam nasi ayam laa.. nasi ayam hainan yang power tu.. tapi mungkin jugak dia boleh jadi bengkel servis keta..

hahahahahahah.. mesti lagi konfius aaann? huuhuhhu.. sigit ni band aaah

keanu said...

sejenis rokok dari indonesia kan..
ruginya balik awal..kalau tak,boleh bergambar dgn tokeh rokok sigit tu kan..huhuhu.




*Super fine clove cigarette...

wanie said...

keanu : aarrghhh!! u have to pay back for what i've missed on that day.. kalau tak mesti dah bleh display gambar ngan sigit..

caliban bleh takkan sigit tak dpt.. hahaah,bila sigit lalu depan mata buat2 sesak nafas.. hahahaha

sayang dengki~ :( huhuhuh

keanu said...

takpe 2009 sigit akan dtg lagi k.masa tu boleh la nk tangkap gambar byk2..jgn lupa ajak kak yah sekali k..

*lenkali kalau dh depan mata tayah la nk sesak nafas..kan dh terlepas..huhuhu..

wanie said...

elehh kalau mintak tolong awk snapkan pun bukannya awk nak..
:( 2009 blom tentu dpt jumpa sigit
mcm jumpa kat sg wang arituh..