Friday, December 5, 2008

modem dah tak terbakar ni la jadi dia..

happy je bila tengok gaban start menulis.. bukan apa,hilang sket rasa bosan.. huuhuhuh,gaban ni dia stop menulis kejap sebab katanya ari jumaat lepas "MODEM UMAH AKU TERBAKAR DUH".. haihh kau bagai laa.. modem terbakar laa,line streamyx cam sial la.. tapi tu ahh tu,bila baca blog dia,skali terperasan pulak yang si gaban ni ada tag aku.. wtf joii? aduyaiiii.. malas kau tau malas?? saja je.. OWHMYGAAWWDDD,I HATE CHUUUU <-- hahahaharam.. haa ni aku jawab menda yang kau tag..

1. What is the relationship of you and him/her?
soalan kurang jelas laa.. relationship ngan kau ke sape ni? tapi aku amik tindakan drastik semua soalan tag ni aku kaitkan ngan kau sbb kau tag aku. my relationship with GABAN is,he is my bestfriend.. ek nen sweet sial aku.. hahah

2. Your 5 impressions towards him/her
-a good friend to rely on
-a pain in the ass (most of the time k ni.. haihhh)
-a joker (tapi muka nak ketat.. pehal ntah..)
-kuat membebel.. gila boring
-a man with a vision,tapi suka buat2 kabur..

3. The most memorable things he/she had done for you
ni gila sweet aahh.. masa ni dia dtg umah nak tumpang berak sblom gi lepak minum,satgi ada kes dimana 2 ekor beruk dah datang invade rumah aku pulak.. so he helped my dad and me menghalau beruk dr rumah.. aaauuuww~

4. The most memorable things he/she have said to you?
"eyh kau ni cantik la.. dah laa pandai menyanyi,bangga aku kawan ngan kau.." khakhakhak

5. If he/she become your lover, you will...
i will never gonna believe it.. ripley's believe it or not.. isshh gila hape,kalau dengan kiky mungkin laa kot.. huuhuu tapi skang dia sudah punya si gadis.. comel je..

6. If he/she become your enemy, you will...
ingat tak ayat ni "kalau aku ada pistol dah lama aku tembak dia,dia,orang itu,cibai yang bawak keta cam sial,orang itu,dia,orang itu dan orang itu lagi.. owwh haa,weh lu apsal kerek? BANG~ mampos" macam tu laa aku buat kat kau jugak.. hihihihih

7. If he/she become your lover, he/she has to improve on...
belajar kurangkan membebel benda2 tak penting.. lain2 ok kot gaban ni.. aiceeehhh~

8. If he/she become your enemy, the reason is...
can't think of any at the moment.. i've never imagine us being an enemy.. its just way toooooo weird.. OMG

9. The most desirable thing to do on him/her is?
lepak satu bilik.. jeng jeng jeng.. main.. jeng jeng jeng.. UNO sambil makan pizza.. gelak2 cam puntianak..

10. The overall impression of him/her is...
an awesome friend for sure.. *senyum*

11. How do you think the people around you will feel about you?
me? oowh,i don't know.. feelings may vary from time to time..

12. The character of you for yourself is?
self-centered bitch. hahahah.. beb,soalan camni aku susah laa nak jawab..

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
i don't easily forgive and forget *pedendam*,and kelajuan turbo seperti gaban katakan apabila memaki.. BUT.. it depends on the situation.. lek aahh ingat aku ni apa??

14. The most ideal person that you wanna be is?
I WANNA BE ME.. susah nak jadi orang lain apasal..

15. For the people who care about and likes you, say something about them.
thank you,u guys have always been a very wonderful people. and i love u guys for that. i do.

16. Ten people to tag:
instead of ten,i would only love to tag 1 person and that one lucky person is KAKYAH. heyy,rules are made to be broken you know.. tapi 10 person akan dilist dibawah sebab the rest of the question akan refer to the 10 person yang dilist.

1.Kakyah
2.Fairuz
3.Kiky
4.Joii
5.Tom
6.Jaja
7.Ameng
8.Apitt
9.Aifaa
10.Odey

17. Who is no. 2 having a relationship with?
ME ME ME and ME. I LOVE YOU!!

18. Is no. 3 a male or a female?
a female. my bestfriend and my partner in crime.

19. If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?
would love to see it..

20. How about no. 5 and 8?
hahahahahah, totally wrong.. kenal pun tak..

21. What is no. 1 studying about?
owh a very complicated subject.. to accomplish a mission i guess,and its very private.. hmmmm

22. Is no. 4 single?
nope,happy together with gadis.

23. Say something about no. 6
JAJARUDDIN. hahahahaha

3 comments:

aku le... said...

wehh dah tau aku sibuk nak holiday pi New York ngan apa nama buadak tu,izza melara, sebuk gak le ko nak tagged aku kan..

nanti nanti lah aku jawab.

*** excuse 'i dont understand english' boleh tak escape dari di kenakan tag?

aku le jugak said...

hahaha.. jawab bila free laa..
saya pun malas nak tag2 ni..
ntah lerrr.. hehehe

OMG vacation with who?? and who the fuck is izza? eeeewww,pegi cari org lain laa plss..

aku le lagi... said...

soklan byk sangat tak larat nak jawab. keep the change aje lah ye tag ni.

i lap u yang...