Wednesday, September 24, 2008

betol-betol mencabar minda

bulan puasa ni macam2 pulak dugaan dia.. sakit itu sakit ini.. perggh mana bleh blah ok? haritu masa awal2 puasa demam,demam yang terok jugak la.. sampai taleh bangun,batuk2 yang ganas,flu yang dasyat sampai bleh automatically tak smoke for almost a week,OMG!! nways pastu period pulak,biasa laa senggugut apa sumer.. killing wooo!!

and now,dah nak dekat seminggu sakit gusi.. gusi bengkak~ ni yang paling mencabar skali laa.. dah laa bulan puasa pastu dia punya sakit berdenyut2 sampai effect gigi.. pastu bengkak tanak elok2.. wtf? haihhh,skang makan pun dah tak efektif mana.. perot tu lapar je.. taleh kunyah woo~ kalau nak kunyah kena perlahan2.. makan pun menda lembut2 je.. harap2 bengkak gusi ni elok sebelom nak raya! aaaaa nak raya,nak makan best2..

ps : semlm berbuka makan tauhu sumbat (tapi keluarkan timun,yang keras taleh ada) cicah sos,amik ikan sket (no rice sbb taleh kunyah,sob sob) & mango.. tu pun main slurp je.. skang ni slalu main telan2 je makanan tu.. kunyah sket2 je.. mau tercekik! gila lapaaaarrr~ wwuuuuu~

3 comments:

bungaditepijalan said...

dugaan babe.sabar yea.
everything will be okie.
:D

kak yah.. said...

elok jugak bila datang sakit ni lebih lebih lagi bab tak berapa boleh nak makan.

ramping cam kerengge le pas nih.

yang inginkan ramping cam kerengga said...

angie : sakit tau.. :(

kakyah : cam kerengga tu mungkin mustahil laa.. hehe