Tuesday, September 16, 2008

ntah apa kena pun tatau la

kadang-kadang aku pelik dengan perubahan diri sendiri.. nak nak dari cara pemikiran.. ada je menda bukan-bukan nak pikir.. pelik laa.. its like as if i can't make my own decision..

attitude pun kadang-kadang bercelaru gak.. apa neh? haiyooo.. aku sakit ke apa? ke ni tanda tanda untuk ke hospital bahagia,muahahaha.. mintak jauh la bulan2 posa ni.. mulut nak jahanam je..

apa-apa pun aku harap perubahan diri ni tak effect untuk benda2 lain.. dia just datang mcm angin je.. sekali lalu je laa harap2nya.. *tapi cam dah selalu je lately ni*

atau..

maybe perubahan hormon? isshh gila gedik ayat~ hahaha *aku bosan laa*

2 comments:

keanu said...

ni bukan apa byk sgt terpengaruh dgn telibisen kot? byk tgk citer2 pe sumer tu..kan kan..

harap perubahan hormon tu sekejap je ok..:)

wanie said...

keanu : hehe.. harap2 laa kan..