Thursday, September 4, 2008

satu dugaan

bila tengah puasa,tetiba demam.. mmg demam ni dah dtg hint dia sebelom puasa arituh tapi tetiba arini pulak dia demam btol2.. mmg dugaan..

sangat tak larat woo.. badan rasa bahang je,blom lagi hingus meleleh tanpa disedari.. hidung tersumbat ok.. harapkan suara je belom rock lagi.. yang tu minta dijauhkan sangat laa.. rasa cam nak buka puasa makan ubat,tapi rasa sayang gila nak berbuka (waaaaaahh,terkejut dgn perubahan diri sendiri.. kalau tak dulu,laju je berbuka.. tapi skang? alhamdullilah..)

patutnya arini office balik pukul 3pm. tapi cas cas tak larat tu memang ketara kul 140pm dah kluar.. sampai je rumah teros tido dengan baju kerja + sweater + tag office.. itupun ingat nak bawak handbag tido skali.. tapi biar realistik sket kan?

ps : demam2 tak larat pun boleh lagi online kan? siap tulis2 blog lagi.. bukan apa,si dia nasihatkan untuk lawan demam.. jangan buat lembik2,lagi laa tak sihat.. so skang tgh cuba,kalau pengsan salahkan si dia.... heheheh

6 comments:

cempaka.ism said...

semoga cepat sembuh!

keanu said...

esok confirm sembuh..lawan punya pasal..hehe..yg sebetolnya kena rajin mkn ubat kan kan..:p

si demam said...

cempaka : thank u lalink

keanu : ubat apa? tader perkataan ubat dalam kamus hidup.. :p

Doktor chenta... said...

ish..kompius lak demam demam pun boleh gak nak berfeeling feeling lagi. Alaa Keanu, turun aje le KL ni. DAn dan sehat orang tu.

*** i'm so proud u bawak tag sekali masa tidor. idup docester!

bungaditepijalan said...

get well soon babe!!
:*

wanie suara cam bapok said...

doktor chenta : mana ada feeling?
hehehhe mmg tgh tunggu "ubat" dtg kl.. tu yang sampai demam2 tu..
hehehe,owh pasal tag tu,sib baik tak terbelit leher.. hehe

angie : thank u gorgeous!