Friday, September 26, 2008

salam aidilfitri

ye itu laa dia.. selamat hari raya aidilfitri to everyone!!
maaf zahir dan batin..


untuk dear friends,sila laa datang rumah a week after raya,sbb first week ai beraya kat tganu mehh.. heheh.. soalan seperti "takde open hse ke?" "bila turn umah kau nak buat makan2 ni?" dan semua yang agak bunyi cam lebih kurang sama sekali tak dilayan.. datang aje okes? kalau ada rezeki bleh laa makan2 kalau tader kuih raya kan ada,kalau kuih raya dah abes,biskut kering ada,kalau tader gak,paling chokia pun air sirap.. apa kes ni,datang nak beraya ke datang nak makan2 minum2 sedap2 ni? huhuhuhu.. tapi percaya aahh,aku tader laa sekedekut tu.. heheh,so again SELAMAT HARI RAYA UNTUK SEMUA,MAAF ZAHIR BATIN!!

4 comments:

kak yah said...

air sirap tak tinggal.. cam budak sekolah.

Anyway, selamat ari raya Wanie. Jangan lupa agenda kita Senin depan. Itu bukit bintang kita punya wehh...

amscreamo said...

raya dkt ganu nnt dtgla umah.hehe

bungaditepijalan said...

hepi raya babe!

wanie yang sakit said...

korang diatas : raya tak raya sgt ahh demam sampai skang ni..

suara dah gila kasar.. batuk2,sampi sakit badan wooo