Thursday, September 25, 2008

suruh pegi sekolah berbagai alasan..

this is my conversation with my brother on msn earlier this morning :

wanie said:
orang pagi2 belajar bukan nye main bola
iqbal freestyle said:
kerek eh
iqbal freestyle said:
ambik udara segar la
iqbal freestyle said:
sekarang dah belajar
iqbal freestyle said:
tulis surat untuk hari isnin rabu khamis
iqbal freestyle said:
tulis dalam satu surat
iqbal freestyle said:
anti saya bayar
wanie said:
aaarghhhh tader masa aku

yup,pagi2 masa nak pegi keja tadi dah tgk dia main bola.. amik angin katanya,pastu end up,kakak dia ni jugak kena tuliskan surat ponteng skolah.. surat ponteng tu pulak mmg dah ada dalam pc kat office ni.. tinggal edit alasan dgn date je.. tapi kali ni,biarkan dia.. dah laa nak PMR buat perangai mcm dah abis skolah.. tapi ramai org kata,adik mcm kakak.. erkkk? ye ker? hahaha..

ps : ni laa budak yang datang sekolah seminggu 2 3 kali.. lagi 2 hari tu biasanya burn baby burn..


3 comments:

cikgu Sek. Melawati... said...

macam adik ngan kakak? setuju sangat. Cuma Wanie tak main bola terlentang berbalut tangan aje.

** biarkan lah dia, dia budak kecik. beralah la skit. kah kah kah

guru besar skolah melawati said...

hai cikgu,sbenarnya kan dia ni tak laa kecik mana kan? eventho' the youngest but he's the biggest and the tallest dlm family..

yang keciknya saya je.. hihkihkihk

Aziah said...

keciknye...