Wednesday, July 23, 2008

christian,the lion

aaa.. pasni nak amik lion jadi pet laa..
watch the video




tersentuh hati tgk..

ps : tension weyyhh,link comment kat bawah ni buat perangai.. kadang2 ada kadang2 tak.. camne nak btolkan eh? heeeeeeeeeeeeee..

13 comments:

Gaban Lazzara said...

ni la pepagi buta dah tanya gua mcm mana nak masuk vid dlm blog?? gua tomoi jgk lu ni nnt..

kak yah said...

Gaban suda marah!

Nak bela singa la lepas nih..

wanie said...

gaban : hahaha,jgn tatau keja aku kat ofis ni laa dia.. pastu msg kau pagi2.. hehehe.. sweet kan aku? tapenah miss msg kau kan? haha

kakyah : gaban mmg org yang penuh amarah..

MekNaniVogueWeh said...

wanie: gilerrr-tenuk weiiii...nak bela singa tu! akak nak bela anaconda laaa klu cenggitu.

kakyah: nak bela singa lepas nihhhh??? ko bela itik elok

gaban? nama cam dlm mcm citer oltromen la plak ek

wanie said...

kak nani : gila cam jakun tgk manusialeh baik ngan singa camtu..
sbb tu laa terasa cam nak bela..
agak2 kalau tanya kat zoo dia nak bg tak?

keanu said...

dah dah..lupakan hasrat nk bela singa tu..kang tak pasal2 aku menjanda pulak..

wanie said...

keanu : menjanda ke menduda? ni pesal ckp kau aku ni? nak kena jentik hidung?

MekNaniVogueWeh said...

wanie: tanya kat zoo dah tentu tentu diorang tak bagi. kita kena gi cari kat hutan gua musang ke...contoh la. baru leh dapat cub. petua sebelum bawak pulang cub tu...kena bagi salam berkat kat mak singa. muahahahaha!

Aziah said...

Nani : Ko bercakap ni thru experience ke? Ko penah jadik Singa dulu yek?

wanie said...

kaknani : bagi salam berkat eh?
ahahahha.. kalau tak?

kakyah : wahahahha

pek said...

kau bela je gaban.
dia macam ungka je gua tengok.

wanie said...

pek : hahahaha ungka.. lawak kot!!

Erma said...

Great work.