Tuesday, July 22, 2008

my J..

i have a pet just like everyone else.. hehehe,tapi dia nya ialah seekor beruk! hehe.. nama dia J..


ye J.. tapi tader kena mengena dgn sesiapa mahupun hidup atau mati ok? hehehehe.. before J ni kitaorg penah ada 2 beruk yang lain,satu nama Rai, satu lagi nama K.. tapi 2 2 ekor tu mati secara tragis.. yang Rai mati sbb tertelan MANGGA.. bukan buah mangga,tapi mangga PADLOCK tu.. tatau laa camne dia bleh tertelan.. gila ganas.. pastu yang si K pulak mati sbb terjerut leher sendiri ngan tali.. tu laa suka sgt terkinja2,dah terbelit.. kira kes suicidal gak laa kot.. heheh

entri ni saja untuk suka2.. nak kenalkan org dgn si J ni.. J ni kesayangan my dad gak laa.. sbb dia yang amik and bela dr kecik.. so J ni agak manja ngan my dad kalau nak dibanding kan dgn org lain dalam rumah tu.. tapi J paling tak suka Iqbal,my younger brother.. hehehe..

tapi J ni cam busuk hati sket.. makan pun pelahap.. pastu suka tunjuk eksyen buat stunt bukan2.. kang mati secara tragis cam 2 ekor atas tu baru tau.. haihhhh.. nah ni gambar si J





ps : percubaan untuk menjadi Adebayor..

5 comments:

Aziah said...

Napa ek sejak dua menjak ni asik dengau citer beruk aje..?

ko kenapa Wonieee....

wanie said...

kakyah : haaa jgn biarkan diri anda diselubungi misteri kakyah?

beruk misteri.. mungkinkah misteri beruk akan terungkai?

hmmm misteri.. saya dah tau rahsia nya.. -petikan kata2 en hussien

kak yah said...

tetiba lak jadi cam cite mistik seram seram gitu. padahal cite beruk si J aje...

bungaditepijalan said...

beruk tue cute!
:D

pek said...

kak yah taknak jual sup ekor beruk ke?

(*tetibe je)