Monday, July 7, 2008

pagi ini

pagi ni pegi socso nak buat contribution.. kul 810am dah tercangak kat depan socso tu,bajet kaunter bukak kul 830 ghupe2nye pukul 745,kalau tau masuk awal2.. keja pun siap awal..

so cam biasa pegi la buat apa yang patut.. dah settle sumer,dia bg envelope ngan borang caruman apa ntah,so dgn konfidennya ckp thank u dan bgn angkat bontot berjalan kluar... sambil jalan tu sambil sibok nak masuk kan kertas dlm envelope.. skali......
KEDEGANNNGG!! sakit kakiku tuhan je yang tau.. dgn perasaan kelam kabut serta terhegeh2 dan menahan sakit gua terlanggar satu signboard ni.. kakyah walaupun org kata to the rescue,dia punya gelak tetap gelak.. no mercy beb org kata.. nasib baik tader customer lain.. haihhh..

dah laa sampai office kena kepet ngan lift pulak.. haihh,gila aahh.. moral of the story tolong jgn kabut sangat.. memalukan diri sendiri..

ye saya sangat kabut orgnya.. tatau camne nak perbaiki diri.. kes nak terlentang jatuh tergolek dah sgt sinonim dgn diri ini.. haihh

3 comments:

kak yah.. said...

Kalau akak jadi Wanie, takkan ku jejak lagi kaki ke SOCSO tuh. Malu beb! tapi insiden tu mmg la hari ni lam sejarah.

kah kah kah..

zawani said...

kakyah : walaupun kakyah membantu,tapi dr segi ketawa terbahak2 taleh coverline langsung.. tapi tetap kental aaa,boleh pegi cucuk duit kejap.. dlm keta baru bising lebih kata kaki sakit. hehe

Kulat Hidup said...

moral of story,
gunakanlah mata anda ketika berjalan kehadapan dengan sebaik mungkin..
dan gunakanlah lampu undur sekiranya mahu mengundur..
heh.~