Monday, July 7, 2008

di tag oleh cempaka (nama sebenar)

memula sorry sbb lambat reply.. aa busy kot,tapi skang bleh laa jawab2.. :)


1. Do you believe in love at first sight?
percaya sbb it happened before. hehe. tapi agak berisiko.. pls take note!

2. Have you ever felt stupid? Why?
Depends on the situation. Tapi takpe,there's always a book about dummies guide for stupidiness. Why? Punya suka laa nak rasa stupid ke tak..

3. Where is the place that you want to go the most?
To be honest,ITALY is the place. teringin gila tenuk beb pegi sana. Slalu tgk kat dicovery travel and adventure je. Melelehhhhhh air liur tgk..

4. If you can have 1 dream to come true, what would it be?
Nak jadi kaya raya. Masa skang ni duit menjamin kebahagiaan. Lu org jgn laa kata elehh dia ni mata duitan.. Kehidupan sekarang,realiti ok.. Wang/Duit/Money adalah keperluan yang nyata..

5. Do you believe in seeing a rainbow after the rain?
Ni pepatah inggeris ni.. Yes i do.. Tapi kalau dah nampak langit tetap gelap lepas hujan.. Taleh nak buat apa la.. redha je k? Aicehh,berckp mmg pandai..

6. What do you want to eat at this moment?
Aaaa.. cam bnyk je.. SAYA MMG CHAMPION BAB MAKAN.. Tapi skang rasa nak makan sharks fin soup ngan lobster thermidor.. aaaaaaa sedaaaaaaaaaaaappnya!! Tunggu gaji!!

7. If you win $1 million, what would you do?
Bila dah comfirm apa yang nak dibuat baru tulis boleh? Yang pasti nak kawen ngan si DIA dan hidup bahagia.. Amin

8. If you meet someone that you love, would you confess to him/her?
I don't really have the guts kalau bab express feelings laa.. Malu................... :p so slalunya main hint hint je.. hehe,dah kenal pe sumer len laa pulak citernya


9. Who are the top five people in the world you would wish to meet?
-SI DIA YANG DISAYANGI,slalu dpt top list utk apa pun hehe
-rakan2 yang tetiba hilang dan tak sempat jumpa.. korang pun tau korang sape
-************
-************
-************
3 terakhir ni will update soon la,skang ni cam tatau laa.. misteri laa konon

10. What are the requirements that you wish from your other half?
kena listkan ke? malasssss aa,senang citer.. cukup apa yang ada pada si dia.. dah syukur alhamdullilah..

11. Which type of cars I love the most?
serious skang mengidam gila nak pakai AUDI ni.. tapi kat gambar ni tak cantik,kasi tgk yang kat ampang tu,dah siap modified pe sumer,kaler sumer PERRGGHHHH!!

12. Which do you prefer from your other half? hug? or a kiss?
nak dua dua.. ye saya tamak haloba,tapi apa saya pedulik,dia mmg saya punya saya berhak mintak kedua dua nya mengikut kesukaan saya.. hehe

13. If you have faults, would you rather the people around you point out to you or would you rather they keep quiet?
ye sila cakap depan.. sbb saya jenis begitu jua.. tak payah cover2..

14. What do you think is the most important thing in your life?
to achieve a few things that i have planned sejak kebelakang ni. sangat penting benda ini.

15. Are you a shopaholic or not?
Sangat suka + mmg boros.. tanpa kawalan adalah sangat merbahaya.

16. What kind of electronic device/gadget you own that you like most?
tader gadget beb.. sadiskan? hehe

17. What is your favourite fragrance ?
Pure Seduction. gila babi suka skang ni.. owh skali dgn Giorgio Armani - ELLE

18. Are you in love?
madly in love,skang nak kawennnnnnnnnn... nak kaweeennn wehh!!

19. If given a chance, do you want to see your future?
Of course. sangat teringin.. tapi kena prepare diri sendiri.. bak kata org expext the unexpected.. walaweeiii.. mana de cuak kan?

20. Do you love the person who tagged u with this?
saya senang dgn nya.. si cempaka

ps : saya tak reti main tag2 ni,main snap pandai,old main ke.. hehe

9 comments:

cempaka said...

haih, tak sabar sabar nak kawin dah nampak nya cik adik ni.

dah p kursus-usus kawin ke belom?

wanie said...

cempaka : haa itula tu.. dah merenyam sgt ni.. hahaha

kursus? errr.. kalau tayah selamba camtu je ok kot kan? hehehe

tader laa soon insyallah

KAK YAH.. said...

" 12. Which do you prefer from your other half? hug? or a kiss?
nak dua dua.. ye saya tamak haloba,tapi apa saya pedulik,dia mmg saya punya saya berhak mintak kedua dua nya mengikut kesukaan saya.. hehe "

STATEMENT YANG SUNGGUH GEDIKS AKU PENAH DENGAR!

zawani said...

kakyah : nnt akak mintak laa kat abg ** atau abg ***.. aaauuuww~

wanita kacukan siam terakhir.. said...

tak rela youuuu.......

Gaban Lazzara said...

wadehek..

keanu said...

kak yah: saya sgt suka wanie gediks mcmtu..jgn jeles ye kak..hehe

kak yah yang jeles.. said...

Saya sungguh merasa menci kepada Zawani dan Keanu!

si pemalu said...

keanu : ye ke yang? :p

kakyah : hehehehehehe.. malu....