Monday, July 28, 2008

kl-ipoh-kl..

penat,yup. mmg penat tapi best. hehe.. i went to ipoh last saturday,alhamdullilah to make it short,everything went smoothly.. amin.. sape yang tau,tau laa kan apa dia.. hehehe..

nways masa kat ipoh,jalan2 a bit,get to know ipoh (aicece ayat),lunch at so called nasi ganja,i wonder why they called it as nasi ganja,hmm no idea though.. after lunch,pegi beli barang sket and went straight to his house, untuk "meet the parents" session.. again alhamdullilah,rasa nervous hilang slow2,i felt very comfortable with his parents.. such a nice person.. makan2 sket,walaupun sbenarnya cam susah gila nak telan.. cuak still ada.. heheheh.. habes sumer,around 6pm chow balik kl.. agak penat dah masa tu,masuk kl kat area bb jamm gila.. buat semak kepala je,dah laa penat,automatically tros berangin2 je satu badan.. haihh..

called him early in the morning sbb kali ni turn dia pulak.. hehehe,mari membuli!! we spent the whole day together with my family,jalan2,makan2,tgk batman (gila bosaaaaaaaaaaaaannn,jgn tgk.. kena tipu ngan eryana kata best.. liar liar!! ayah pun kata bosan) makan2 lagi and.... end of the day.. hmmm.. sangat penat,tiga hari tido tak cukup,tapi kesian lagi si dia,sbb kena balik ipoh malam tu jugak.. sorrryyyy love..

but overall,i had fun,tons of fun.. seriously.. sangat bersyukur..

and sayang,thank u so much for everything.. i love u always!

ps : gila tak larat dah,tak sabar nak tunggu abes keja nak balik.. nak tidooooooooooooooooo!!

15 comments:

keanu said...

ooo nk membuli rupanya eh?takpe2..apapun thank u kat uncle haniff sbb belanja mkn kat rebong..yg sebenarnya nasi ganja tu sbb dorang masak campur daun ganja sbb tu namanya mcmtu..ketagih tak?hehe..
anyway thank u for everything sayang.love u too!
p/s:sopan santun sungguh hari tu..hehehe.

wanie said...

keanu : ow tu sbb ke namanya nasi ganja.. tak ketagih lagi la..

ni masa buat blog ni org tgh ngantok2.. nak bukak mata pun tak larat,type apa yang larat je..
lagi satu menda ni kira personal kan takkan nak citer over2 kan yang? its between me and you..

hehe sopan itu penting kan sayang,kita kena laa kena tempat utk apa situation pun!! I LOVE U TOO CHENTA!

kak yah said...

Malu malu alah pulak bila aku baca entry ni. Sayang la, chenta la, luv u too la,Uncle Haniff la..erk erk!

MekNaniVogueWeh said...

kak yah: akaku pun malu malu alah. terkenang masa lalu di SS2. alahaiii!

wanie: chenta dik selagi larat. moga u guys bahagia ke akhir hayat. aminnn...

wanie said...

kakyah : hheheheheheheh *malu....*

wanie said...

kak nani : thank u kak nani.. cayang cayang kak nani.. hehe

keanu said...

kak yah: malu malu alah tu apa kak yah?malu tapi mengalah eh? atau malu tapi suka campur jeles sket eh?lalalalala..huhu..

phatzlan said...

batman? boring? tak sinonim langsung...tu la cite paling best tahun ni tau tak...
btw thank god it went well...
keanu weekend ni aku turun manjung, datang la singgah~
ark ark ark~

wanie said...

keanu : hahaha,apa laa awk ni.. hehe

lan : yup dude,aku sangat bersyukur sumer ok.. alhamdullilah.. nways batman aku rasa mmg bosann.. tak paham nape org kata best.. termasuk la kau..

keanu said...

phatzlan :kalau manjung dekat jgk la dgn ipoh..kalu ko free boleh la dtg ipoh lepak2..:)

Gaban Lazzara said...

ni kalau nak romantik2 bukak ym ceting sudey. pastu main la aikon bom bom tu sampai cirit meleleh leleh..

wanie said...

gaban : aku jaka kau main bom bom tu sumer kau tanak.. tak cool langsung..

wanie said...

*jaka = ajak

pek said...

entah aihhhh.. best ape Batman.
gua nyaris2 berciuman dgn makyah disebelah!

wanie said...

pek : bagi aku batman sgt bosaaaaannn aku tetap ngan penderian ku!!